Gedore

Gedore alati su poznati po najvišem kvalitetu, performansama i pouzdanosti. Oni nude rešenje za svakoga ko ima zahtev za visokokvalitetnim, inteligentno napravljenim alatima koji podržavaju njihovu ličnu bezbednost.

2018. godina predstavlja prekretnicu u korporativnoj strategiji i viziji kompanije Gedore. Doslednim uskladjivanjem svih njihovih alata pod brendom Gedore i njihovom posvećenošću kvalitetu, ponudili su alate za svaki standard i zahtev. Kupci mogu da biraju izmedju Gedore i Gedore Red.

Gedore predstavljaju univerzalnu, sveobuhvatnu ponudu vrhunskih alata, specijalnih alata i rešenja po meri za raznovrsnu, sigurnu i profesionalnu upotrebu koju zahteva zanatska industrija.

„Made by Gedore“ je garancija za brigu o kupcu, inovativnost, performanse i pouzdanost. U svom asortimanu imaju preko 16000 alata, i to je jedan od najširih asortimana svih evropskih proizvodjača. Asortiman obuhvata odvijače, klešta, i ostalu opremu za radionice.

Gedore Red su napravljeni za korisnike koji cene pouzdane alate, pametne opcije, i vrednost kvalitetnog brenda. Kao linija brenda Gedore, svojim alatima postavljaju najviše ciljeve. Asortiman Gedore red dobro se pokazao zahvaljujući svojom funkcionalnošću, praktičnosti u upotrebi i dugovečnosti.