Politika privatnosti


Dragi korisnici,


D.A.B.S. alati d.o.o. se ovim dokumentom obavezuje da podatke koje ostavljate na sajtu dabsalati.rs neće ustupati trećim licima. Svi Vaši podaci koji se prikupljaju prilikom poručivanja, D.A.B.S. alati d.o.o. će koristiti u svrhu obrade Vaše porudžbine koja uključuje pripremu i informisanje korisnika o traženoj ponudi, ugovaranje isporuke povodom te ponude i slanje odgovora na upit korisnika, u vremenskom periodu koji je potreban za ostvarenje svrhe.


Lični podaci koje prosledite sajtu dabsalati.rs u svrhu dobijanja proizvoda ili usluga biće tretirane u skladu sa našim dokumentom o privatnosti podataka.


Podaci koji su nam potrebni da bismo uspešno obradili vašu porudžbinu su Vaše ime i prezime, grad i adresa stanovanja, e-mail i broj telefona. Na osnovu tih podataka bićemo u mogućnosti da vam isporučimo željene proizvode, kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.


Podaci o korisnicima su dostupni samo zaposlenima kojima su oni nužni za obavljanje posla, odnosno zaposlenima koji su zaduženi za obradu narudžbine. Svi zaposleni u D.A.B.S. alati d.o.o. su odgovorni za poštovanje politike privatnosti, i obavezni da prikupljene podatke ne koriste ni u koje druge svrhe, niti ih prosledjuju trećim licima.


D.A.B.S. alati d.o.o. na ovoj lokaciji ne žele od vas da primaju poverljive ili druge informacije kojima ne može slobodno da raspolaže. Svi materijali, informacije ili druga saopštenja koja prenosite ili šaljete na ovu lokaciju neće se smatrati poverljivim i onima kojima se ne može slobodno raspolagati D.A.B.S. alati d.o.o. nemaju nikakve obaveze prema ovim saopštenjima.

Naši zaposleni mogu da kopiraju, otkrivaju, distribuiraju, primenjuju ili na drugi način koriste saopštenja i sve podatke, slike, zvukove, tekst i sve ostale materijale u njima sadržane za bilo koje odnosno za sve komercijalne i
nekomercijalne svrhe.


Naravno, u ovu grupu podataka ne spadaju vaši lični podaci. Njih, u skladu sa našom Politikom privatnosti, koristimo samo za internu upotrebu, ne obelodanjujemo niti prosleđujemo trećim licima, već koristimo isključivo za potrebe obrade vaših porudžbenica.