O nama

Osnovna delatnost firme Dabs alati je trgovina na veliko i malo alatima za individualne potrebe, potrebe domaćinstva i alatima za profesionalnu upotrebu. Sa iskustvom od preko 20 godina, naš primarni cilj je da ponudimo brzu i pravovremenu uslugu našim kupcima a iz našeg širokog
asortimana alata.

Stalna stručna usavršavanja i specijalizacija naših zaposlenih predstavlja temelj za tehničku podršku našim kupcima.

Prodajni asortiman obuhvata najpoznatije i najzastupljenije brendove alata u Srbiji kao što su Bosch i Makita, ali i mnogo drugih brendova u kategorijama električnog i akumulatorskog alata, pribora, ručnog alata, pumpi za vodu, baštenskog alata, mernog alata, itd.


Sa sedištem firme i prodavnicom alata na adresi Bulevar Arsenija Čarnojevića 99, lokal 1, Dabs alati su ovlašćeni distributer Bosch alata od 2000. godine.

Kao dinamično preduzeće stalno ćemo ažurirati naš asortiman novitetima i na taj način poboljšati kvalitet ponude.

Godinama prisutni na tržištu, Dabs alati zastupaju proizvode najboljih brendova po najpristupačnijim cenama, sa fokusom na profesionalnu uslugu, podršku i zadovoljstvo svojih kupaca.

Sa svojim iskustvom, godinama snadbevamo alatima i priborom majstore različitih profila. Bez obzira da li kupujete u našoj radnji, sajtu, ili nas zovete telefonom, potrudićemo se da vam uštedimo vreme i novac pružajući vam najbolji izbor proizvoda kako bismo vaš posao ili projekat učinili lakšim i efikasnijim.

Ako ste prvi put korisnik Dabs alata, radujemo se prilici da vam pomognemo, ako ste već kupovali kod nas, kao i uvek, zahvaljujemo se na saradnji!

Vaše sugestije i ideje su uvek dobrodošle. Radujemo se budućem kontaktu i uspešnoj saradnji.