Makita

Makita alati su odličan izbor za majstore kojima su potrebni profesionalni, izdržljivi i pouzdani alati da bi obavili svoj posao. Makita nudi širok spektar električnih i akumulatorskih alata, opremu, ručne alate i pribor. Dizajnirani su sa obzirom na izdržljivost i udobnost korisnika. Mnogi Makita alati imaju ugradjena led svetla za praktičnost korišćenja u situacijama sa slabim osveljenjem, kao i sa koferima za lakši transport alata.

Makita alati nude najnoviju tehnologiju u alatima koja nije dostupna kod svih proizvodjača alata. Većina Makita proizvoda poseduje LXT tehnologiju litijum jonskih baterija koja pruža do 50% veću dugotrajnost alata. U LXT tehnologiju baterija, većina Makita alata koristi i efikasniji LXT motor bez četkica, kao i Star Protection Technology, inovaciju koja omogućava razmenu podataka izmedju alata i baterije koja sprečava preopterećenja, pregrevanja i prekomerno pražnjenje baterija.

Makitin izbor brusilica obuhvata modele sa različitom snagom i veličinom koje se prilagodjavaju opisu posla. Makita brusilice koriste motore bez četkica, što produžava njihov vek trajanja.

Makita testere pružaju snagu u kombinaciji sa lakoćom upotrebe, i električnoj i akumulatorskoj verziji. Akumulatorske testere koriste litijum jonsku bateriju od 18V koja isporučuje 3800 o/min za najzahtevnije poslove sečenja.

Makita bušilice sa inovativnim rešenjima imaju širok spektar primena. Visoke karakteristike poput obrtnog momenta i zateznog momenta čine ih idealnim za korišćenje u različitim poslovima.